Gelir İdaresi Başkanlığı Yeni Nesil ÖKC Sistemi https://ynokc.gib.gov.tr/ üzerinden yapılan 20.06.2024 tarihli duyurularda; bazı kılavuzların yürürlükten kaldırıldığı ve bazı kılavuzların ise güncellenerek yeniden yayımlandığı açıklanmıştır.
 
Ödeme Kaydedici Cihazlardan Gerçekleştirilen Satışlara Ait Aylık Mali Bilgilerin Bildirim Yöntemi Tercihi ve Bildirimlere İlişkin İzlenecek Usul ve Esaslar Teknik  Kılavuzu” ile “Perakende Mal Satışları ile Hizmet İfalarına İlişkin Mali Rapor Bildirim Kılavuzu”  20/6/2024 tarihi itibarıyla yürürlükten kaldırılmış olup söz konusu kılavuzların yerine “YN ÖKC Mali Rapor Bildirim Teknik Kılavuzu 1.0” yayımlanmıştır.
Yürürlükten kaldırılan ve yeniden yayımlanan kılavuzlar aşağıdaki gibi olup, üzerine tıklanarak ulaşılabilecektir.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Hakkımızda

 ö z d o ğ r u l a r, 18.08.1988 tarihinde kurularak, Mali Müşavirlik faaliyetine başlamıştır. 

Sektöründe en iyi olma duygusu ile personeline "Kalite" bilincini yerleştirmeyi, Kalite Yönetim Sistemini sürekli iyileştirmeyi, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı, amaç edinerek, 2003 Yılında, alanında Türkiye' de ilk olarak ISO 9001: 2000 Belgesi almıştır.

 

Mali Takvim

Öne Çıkanlar

  • TAKSİCİLİK ÖZELİNDE BASİT USUL İSTİSNASI VE DEĞER ARTIŞ KAZANCI İSTİSNASI KALDIRILIYOR MU? Taksici, berber, marangoz, tesisatçı, tuhafiyeci, terzi gibi işlerle uğraşan yaklaşık…
  • Yeni Yayımlanan (Kurumlar Vergisi) Özelgeler 2024/6 Tarih Öğe Başlığı 31 Mayıs 2024 Geri Kazanım Katılım Payı…
  • Ana Sözleşme - Nace Kodu ve Nakdi Sermaye Artırımı ( ÖZELGE) * Şirket Ana Sözleşmesinde ödeme hizmeti ve elektronik para hizmeti…
Top